FiberSatin

FiberSatins udseende er imponerende. Et mat finish med en let glans giver modellerne en elegant karakter. Lagenes perfekte sammenhængskraft skjuler let grænserne mellem printlagene, hvilket får emnet til at se ud som om, at det ikke kommer fra en 3D printer. Man vil hurtigt sætte pris på den nemme printning og den unikke effekt.

Slip kreativiteten løs

FiberSatin hjælper dig med at få en unik visuel effekt. Med det ser dit 3D print perfekt ud.
Mere om FiberSatin >
Image

ET SEMI-MAT FINISH SOM MAN VIL ELSKE

Ved at printe FiberSatin vil du hurtigt finde ud af, at det bliver dit nye yndlingsfilament. Nem printning og en fantastisk visuel effekt gør det til et suverænt valg. FiberSatin er et oplagt valg til folk, der leder efter filamenter med æstetiske værdier, udover FiberSilk og andre silkefilamenter.

Fiberlogy FiberSatin får emner til at se ud som om, at de ikke var lavet på en 3D printer. Høj lagbinding og det let blanke/matte finish skjuler ulemperne ved additiv 3D produktion, såsom de synlige grænser mellem de enkelte lag. FiberSatin kan være et godt alternativ til silkefilamenter for folk, der ser sig om efter et interessant finish, i en ret mat, og raffineret version. Ud over sine unikke visuelle egenskaber, er FiberSatin også kendetegnet ved sin unikke struktur. Ved berøring føles det, som filamenter med tilsætning af kulfiber, da det diffunderer lyset og giver et diskret glans.

FiberSatin er lige så let at 3D printe med, som traditionel PLA. For at opnå et vellykket 3D print er det nok at bruge sin eksisterende Fiberlogy EASY PLA-profil eller anden filamentprofil af PLA typen.

  • Parametre
  • Printning
  • Farver

Diameter: 1.75 mm

Diameter tol: +/- 0.02 mm

Oval tol: + 0.01 mm

Dyse: 200-230°C

Bed: 50°C

Lukket kammer: not required

Blæser: 75-100%

Printunderlag: PEI, glas, malertape

Black, Blue, Green, Pearl, Pink, Red

Image

Find din forhandler

Image
3DPRINTED.DK